LEDSupply-2.jpg
Hem Företaget Produkter Mer om LED Kontakt

Byt ut lysröret i kyl & frysdiskar

Den traditionella glödlampan och lysröret är inte längre ett energieffektivt alternativ. Av all energi som förbrukas i en  glödlampa blir mindre än 10% till ljus resten blir värme. Dags att byta till LED!

Ljusegenskaper

​Ger fullt ljusflöde när strömmen slås till avger ingen IR eller UV-strålning och trivs i kalla miljöer som kyl & frysdiskar.

Energi- och miljöbesparing

​LED teknologin bidrar till att spara på jordens energiresurser. LED innehåller inte kvicksilver eller andra tungmetaller.

Om oss 

Vi har genom åren grundligt utvärderat ett flertal leverantörer och produkter för att hitta lämpliga produkter som motsvarar våra högt ställda kvalitetskrav. Utvecklingen inom LED-tekniken går fort framåt och vi ser med stort tillförsikt fram emot att kunna presentera nya och intressanta LED produkter. Genom vårt täta samarbete med noga utvalda leverantörer kan vi erbjuda högkvalitets produkter till konkurrenskraftiga priser.

 

Behöver du hjälp

Rådfråga oss! Rätt ljus på rätt plats? Vi hjälper Dig att välja rätt LED till ditt projekt. Ring eller maila oss så  hjälper vi dig att välja en miljö och energieffektiv belysning. Vi återkommer så snart som möjligt med det alternativ vi tror skulle passa just dig.

Varmt välkommen med din fråga!                        

info@ledsupply.se

+46 8 510 200 80

Nyhetsflöde

2014-01-21 Nya LED-produkter från Viribright lighting

Viribright har släppt en del nya produkter som uppfyller 

de nya DIM2 kraven. En ny klotlampa samt en ny LED-

dimmer.

 

2013-12-20 Ny LED drivers från Snappy

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-11-10 Ny trådlös el/energimätare

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-09-15 T8 LED lysrör

Vi kan erbjuda T8 LED lysrör från Ervan samt Viribright

Lighting som uppfyller de krav och certifikat som gäller på vår nordiska marknad. Kontakta oss för mer information på 08-510 200 80

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss