LEDSupply-2.jpg
Hem Företaget Produkter Mer om LED Kontakt
pa040059.jpg

Byt ut lysröret i kyl & frysdiskar

Den traditionella glödlampan och lysröret är inte längre ett energieffektivt alternativ. Av all energi som förbrukas i en  glödlampa blir mindre än 10% till ljus resten blir värme. Dags att byta till LED!

Ljusegenskaper

​Ger fullt ljusflöde när strömmen slås till avger ingen IR eller UV-strålning och trivs i kalla miljöer som kyl & frysdiskar.

Energi- och miljöbesparing

​LED teknologin bidrar till att spara på jordens energiresurser. LED innehåller inte kvicksilver eller andra tungmetaller.

Vi hjälper Dig att välja rätt LED-lampa för just ditt belysningsändamål.Vi strävar att det skall vara enkelt att byta från traditionella halogen och lågenergilampor till LED-lampor men upplever man det svårt att välja är man välkommen att kontakta oss så ringer vi upp!

Vår hemsida är uppbyggd för att vara interaktiv. Vi har inte samlat all information på vår hemsida utan kontakta oss för ditt specifika projekt så hjälper vi dig att välja rätt LED-belysning. Vi erbjuder en ljuskälla av bästa kvalitet som sänker energikostnaderna med upp till 80% till konkurrenskraftiga priser utan mellanhänder

Att byta till LED-lampor minskar bly-och kvicksilverutsläppen i naturen och användandet av fossila bränslen, som leder till minskad effekt på vårt klimat och bidrar till en hållbar utveckling av vårt samhälle


Vi säljer endast LED-lampor från erkända tillverkare som vi vet uppfyller de krav som finns gällande elsäkerhetsverkets regler. Våra tillverkare forskar och utvecklar sina produkter kontinuerligt för att vi skall få så säker och energieffektiv belysning som möjligt. Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter.

Nyhetsflöde

2014-01-21 Nya LED-produkter från Viribright lighting

Viribright har släppt en del nya produkter som uppfyller 

de nya DIM2 kraven. En ny klotlampa samt en ny LED-

dimmer.

 

2013-12-20 Ny LED drivers från Snappy

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-11-10 Ny trådlös el/energimätare

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-09-15 T8 LED lysrör

Vi kan erbjuda T8 LED lysrör från Ervan samt Viribright

Lighting som uppfyller de krav och certifikat som gäller på vår nordiska marknad. Kontakta oss för mer information på 08-510 200 80

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss