LEDSupply-2.jpg
Hem Företaget Produkter Mer om LED Kontakt
dsc_4220.jpg

Byt ut lysröret i kyl & frysdiskar

Den traditionella glödlampan och lysröret är inte längre ett energieffektivt alternativ. Av all energi som förbrukas i en  glödlampa blir mindre än 10% till ljus resten blir värme. Dags att byta till LED!

Ljusegenskaper

​Ger fullt ljusflöde när strömmen slås till avger ingen IR eller UV-strålning och trivs i kalla miljöer som kyl & frysdiskar.

Energi- och miljöbesparing

​LED teknologin bidrar till att spara på jordens energiresurser. LED innehåller inte kvicksilver eller andra tungmetaller.

Kontakta oss

 Tel:        +46 8 510 200 80
Fax:       +46 8 755 00 48
E-mail:   info@ledsupply.se    order@ledsupply.se

Vill du beställa eller har frågor?

Ring oss på ovan nummer eller skicka ditt telefonnummer till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Ditt telefonnummer      

Leverans Service & Support

LEDSupply.se är rep/distributör vilket innebär att vi jobbar nära våra leverantörer med teknisk support och utbildning på våra produkter. Sköter löpande uppdateringar och servicefrågor gällande våra produkter

Vi lagerför våra produkter och har även enheter för test och utvärdering.Generell ledtid är ca 1-2 veckor från vårt lager.

Bli uppringd

Vill du bli uppringd? Skicka ditt telefonnummer till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Ditt telefonnummer      

 

Nyhetsbrev

Prenumenera på vårt nyhetsbrev och ta del av senaste nytt. Ange din e-postadress i fältet och skicka till oss

DIn e-postadress       

Vi söker återförsäljare

Jobbar du med installation och drift & underhåll av kyl & frysdiskar? Vi arbetar tillsammans med GE-lighting för att hitta kanaler som är intresserade av att bredda sin produktportfölj och erbjuda uppdateringar av belysning i kyl & frysdiskar till LED teknologi. Med GE´s produkter kan man enkelt ersätta befintliga lysrörsarmaturer med LED och sänka energiförbrukningen med upp till 80% samtidigt som kompressorn inte behöver jobba så hårt. Även visuellt så upplever man en bättre färgåtergivning med LED. Belysningen är ett färdigt system med LED enhet och drivenhet från GE som är CE-märkt, enkelt att montera i befintliga kyl & frysdiskar och man kan behålla befintlig kabeldragning.

Är du intresserad?       

Nyhetsflöde

2014-01-21 Nya LED-produkter från Viribright lighting

Viribright har släppt en del nya produkter som uppfyller 

de nya DIM2 kraven. En ny klotlampa samt en ny LED-

dimmer.

 

2013-12-20 Ny LED drivers från Snappy

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-11-10 Ny trådlös el/energimätare

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-09-15 T8 LED lysrör

Vi kan erbjuda T8 LED lysrör från Ervan samt Viribright

Lighting som uppfyller de krav och certifikat som gäller på vår nordiska marknad. Kontakta oss för mer information på 08-510 200 80

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss