LEDSupply-2.jpg
Hem Företaget Produkter Mer om LED Kontakt
GE Lighting Solutions

LED Belysning kyl & frysdiskar

Representerar GE Lighting och de har under en längre tid utvecklat och till verkat en lysdiodsbelysning som är tänkt att användas i kyl & frysar. Produkterna är uppdelade i horisontella (hyllplan) och vertikala (skåp/dörrar)

Lysdioder älskar kyla. I minus 20 grader ökar ljusstyrkan med 20 procent jämfört med rumstemperatur. Samtidigt ökar livslängden. För de lysrör som idag ofta belyser kyl- och frysdiskar är det precis tvärtom. Ljusutbytet kan mer än halveras av kylan.

Lysdioderna passar utmärkt ihop med kylda varor i jmf. med traditionella lysrör

• Diodernas värmestrålning är minimal, vilket gör att livsmedlen inte blir uppvärmde samt att kompressorn inte behöver jobba så hårt.
• De ger inte ifrån sig uv-ljus som kan ha en blekande effekt på livsmedel.
• Man kan anpassa ljusfärgen (färg temperatur K) efter varan som ska belysas. I köttdisken kan man välja lite rödare ljus, medan varmvitt passar bättre i mjölkdisken.

Se nedan länk presentation av  GE Lighting

icon-pdf-big.gif

Installationsvideo och konfigurator

Se nedan länk för en installations video om hur man enkelt byter ut befintlig lysrörsarmatur till GE Lighting LED och behåller existerande kabeldragning.

 

http://webapps.easy2.com/cm2/flash/generic_outline_index.asp?page_id=36267406

 

Konfiguratorn hjälper Dig att beräkna antal enheter du behöver för att konvertera ett befintligt kyl / frys med(skåp/dörrar)

icon-pdf-big.gif

RH20

GE Lighting LED enhet för horisontella applikationer typ hyllplan. RH20 är optimalt anpassad och finns i olika längder och ljusfärger. Finns i utförande Canopy och Undershelf.

Se datablad nedan.

icon-pdf-big.gif

 

Återbetalning/ ROI

De flesta av nedan angivna produkter ger en effektbesparing med upp till 80% i jämförelse med traditionella lysrör (36W)

Använd gärna nedan ROI beräkningsmall för ditt projket.

icon-pdf-big.gif

​RV40

RV 40 är tänkt att användas i skåp/ dörrar och monteras vertikallt. Enheterna är anpassande för att ex. monteras i mittstolpe och hörn.

Finns i olika längder och färgtemperatur.

Se datablad nedan.

icon-pdf-big.gif

RV 45

RV 45 är en nyare variant av RV 40 och drar mindre ström dock är ljusstyrkan något lägre i jmf. med RV 40.

Se datablad nedan.

icon-pdf-big.gif

LEDSupply-2.jpg

clip_image001.png

GE Lighting Solutions

 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss