LEDSupply-2.jpg
Hem Företaget Produkter Mer om LED Kontakt

Byt ut lysröret i kyl & frysdiskar

Den traditionella glödlampan och lysröret är inte längre ett energieffektivt alternativ. Av all energi som förbrukas i en  glödlampa blir mindre än 10% till ljus resten blir värme. Dags att byta till LED!

Ljusegenskaper

​Ger fullt ljusflöde när strömmen slås till avger ingen IR eller UV-strålning och trivs i kalla miljöer som kyl & frysdiskar.

Energi- och miljöbesparing

​LED teknologin bidrar till att spara på jordens energiresurser. LED innehåller inte kvicksilver eller andra tungmetaller.

Partners 

Vi representerar GE Lighting         

GE Lighting Europe Description: Macintosh HD:Users:davidlinger:Desktop:Viribright.jpg

GE Lighting har under ett flertal år utvecklat och tillverkat  belysningsenheter i LED teknologi allt från trafiksignaler till inomhusbelysning av olika slag. Viribright Lighting ingår i Matrix Lighting och är noterade på Hong Kong börsen.

Företaget har fabriker i Kina och Vietnam

Återförsäljare

Jobbar du med installation och drift & underhåll av kyl & frysdiskar? Vi arbetar tillsammans med GE-lighting för att hitta kanaler som är intresserade av att bredda sin produktportfölj och erbjuda uppdateringar av belysning i kyl & frysdiskar till LED teknologi. Med GE´s produkter kan man enkelt ersätta befintliga lysrörsarmaturer med LED och sänka energiförbrukningen med upp till 80% samtidigt som kompressorn inte behöver jobba så hårt. Även visuellt så upplever man en bättre färgåtergivning med LED. Belysningen är ett färdigt system med LED enhet och drivenhet från GE som är CE-märkt, enkelt att montera i befintliga kyl & frysdiskar och man kan behålla befintlig kabeldragning.

Privat

Vill du göra inköp till privat fastighet, butik eller liknande. Kontakta oss så hjälper vi till.

Kontakta oss på 08-510 200 80 om du vill veta mer eller skicka ett mail  

.

 

Elgrossist

Vi söker elgrossister som är intreserade att ta upp våra produkter i sitt sortiment. LEDSupply.se kan erbjuda olika typer av logistiklösningar direkt från fabrik eller lokalt lager.

Fastighetsägare

Är du fastighetsägare och är intresserad av energibesparande åtgärder kontakta oss så berättar vi vad vi kan erbjuda när det gäller olika belysningslösningar för inomhus och utomhus installationer och möjlighet att mäta energiförbrukning i realtid.

Kontakta oss på  info@ledsupply.se

Nyhetsflöde

2014-01-21 Nya LED-produkter från Viribright lighting

Viribright har släppt en del nya produkter som uppfyller 

de nya DIM2 kraven. En ny klotlampa samt en ny LED-

dimmer.

 

2013-12-20 Ny LED drivers från Snappy

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-11-10 Ny trådlös el/energimätare

​Visualisera din elförbrukning och få full koll på elförbrukningen. Vi kan nu erbjuda denna el/energimätare som vi har testat under hösten. Kolla hur mycket du kan spara med LED-lampor!

 

2013-09-15 T8 LED lysrör

Vi kan erbjuda T8 LED lysrör från Ervan samt Viribright

Lighting som uppfyller de krav och certifikat som gäller på vår nordiska marknad. Kontakta oss för mer information på 08-510 200 80

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss